Foto 1/12
Voorgevel
Foto 2/12 - Voorgevel
Woonkamer met open keuken
Foto 3/12 - Woonkamer met open keuken
Woonkamer met open keuken
Foto 4/12 - Woonkamer met open keuken
Woonkamer met open keuken
Foto 5/12 - Woonkamer met open keuken
Keuken
Foto 6/12 - Keuken
Badkamer
Foto 7/12 - Badkamer
Badkamer
Foto 8/12 - Badkamer
Badkamer
Foto 9/12 - Badkamer
Toilet
Foto 10/12 - Toilet
Kelderberging
Foto 11/12 - Kelderberging
Foto 12/12

Omschrijving

Stijlvol gerenoveerd gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers in het centrum van Zottegem

Stijlvol gerenoveerd appartement op het gelijkvloers met een inkomhal/nachthal, een badkamer met bad/douche en lavabomeubel, een apart toilet, een wasplaats, een ruime woonkamer met bureau/leeshoek en grote open keuken met kookeiland (toestellen: kookplaat, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast en spoeltafel), 2 slaapkamers en een zeer ruime kelder.
Het appartement is een totaalrenovatie. Alles werd vernieuwd met oog voor kwaliteit en detail! Het appartement wordt verwarmd met een modern, zuinig verwarmingstoestel op aardgas. Om kalkaanslag tot een minimum te herleiden werd een waterverzachter geplaatst. Om het wooncomfort nog te verhogen werd het appartement uitgerust met een videofoon en worden alle ramen voorzien van rolgordijnen. Bovendien werden de muren uitgerust met een rail voor het aanbrengen van wanddecoratie waardoor gaatjes boren tot de verleden tijd behoort.
De ligging in het hartje van Zottegem geeft makkelijk toegang tot alle winkels, sport & ontspanning, openbaar vervoer (station en bussen), scholen,... Kortom, probleemloos wonen in een instapklaar appartement in het centrum van Zottegem.
Maandelijkse provisie voor gemeenschappelijke kosten: 50,00 €/maand.
Het appartement is vrij vanaf 01/05/2023.
Voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen, gelieve contact op te nemen op het nummer 09/279.38.10 of via e-mail info@optimumvastgoed.be.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]