Foto 1/19
Voorgevel
Foto 2/19 - Voorgevel
Gemeenschappelijke inkomhal
Foto 3/19 - Gemeenschappelijke inkomhal
(Nacht)hal appartement
Foto 4/19 - (Nacht)hal appartement
Toilet
Foto 5/19 - Toilet
Badkamer
Foto 6/19 - Badkamer
Badkamer
Foto 7/19 - Badkamer
Gesloten keuken
Foto 8/19 - Gesloten keuken
Gesloten keuken
Foto 9/19 - Gesloten keuken
Gesloten keuken
Foto 10/19 - Gesloten keuken
Woonkamer
Foto 11/19 - Woonkamer
Woonkamer
Foto 12/19 - Woonkamer
Woonkamer
Foto 13/19 - Woonkamer
Slaapkamer 1
Foto 14/19 - Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Foto 15/19 - Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Foto 16/19 - Slaapkamer 3
Kelderberging
Foto 17/19 - Kelderberging
Kelderberging
Foto 18/19 - Kelderberging
Foto 19/19

Omschrijving

Prachtig, stijlvol gerenoveerd appartement op de 1e verdieping met 3 slaapkamers in het centrum van Zottegem

Prachtig gerenoveerd appartement op de eerste verdieping met een inkomhal/nachthal, een badkamer met bad/douche en lavabomeubel, een apart toilet, een wasplaats, een ruime woonkamer, een grote gesloten keuken met toestellen (kookplaat, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast en spoeltafel), 3 slaapkamers en een kelderberging.
Het appartement is een totaalrenovatie. Alles werd vernieuwd met oog voor kwaliteit en detail! Het appartement wordt verwarmd met een modern, zuinig verwarmingstoestel op aardgas. Om kalkaanslag tot een minimum te herleiden werd een waterverzachter geplaatst. Om het wooncomfort nog te verhogen werd het appartement uitgerust met een videofoon en worden alle ramen voorzien van rolgordijnen. Bovendien werden de muren uitgerust met een rail voor het aanbrengen van wanddecoratie waardoor gaatjes boren tot de verleden tijd behoort.
De ligging in het hartje van Zottegem geeft makkelijk toegang tot alle winkels, sport & ontspanning, openbaar vervoer (station en bussen), scholen,... Kortom, probleemloos wonen in een instapklaar appartement in het centrum van Zottegem.
Voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse in te plannen, gelieve contact op te nemen op het nummer 09/279.38.10 of via e-mail info@optimumvastgoed.be.
OPGELET: voor bezoeken ter plaatse gelden nog steeds de COVID-19 maatregelen.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]